Tisztelt Ügyfelünk / Partnerünk!

Megtisztelő számomra, hogy az immár 25 éves múltra visszatekintő Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (BMVA) ügyfeleiként, partnereiként üdvözölhetem Önöket. A Békés Megyei Önkormányzat képviselő testületének 2015. június 18-ai döntése alapján 2015. július 1-jétől kezdődően megbízást kaptam a BMVA ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

Békés megyei lakosként és közgazdászként munkám során az első és legfontosabb célomnak tekintem az Alapítvány további sikeres vezetését, olyan tevékenységek, gazdaságfejlesztő programok megvalósítását, amelyek támogatják a kis- és középvállalkozások létrejöttét és megerősödését, versenyképességük fokozását, vállalkozói és piaci ismereteik fejlesztését, valamint növekedési esélyeik bővítését.

A BMVA csapatával továbbra is igyekszünk minél magasabb szakmai színvonalon tájékoztatást nyújtani mind kezdő, mind pedig már működő vállalkozások részére, továbbá naprakész információkkal szeretnénk ellátni Önöket annak érdekében, hogy segítsük elképzeléseik megvalósítását, további fejlődésüket.

Közös célunk és érdekünk Békés megye társadalmi és gazdasági fejlesztése, ezért az Alapítvány tanácsadói, képzési és mikrohitel programjai, valamint a pályázatokkal kapcsolatos tevékenysége a jövőben is a megszokott keretek között várja az érdeklődőket Békéscsabán, a Gyulai út 1. szám alatti irodaház II. emeletén.

Békéscsaba, 2015.09.02.

Bízva a további sikeres együttműködésben, tisztelettel:

Szász Zsolt
ügyvezető igazgató

Fel