A Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat konzorciumvezető partnere a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által másodszor is sikeresen megszervezésre került az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő.

Közönségszavazás!

A mikro-, kis- és középvállalkozások 25 millió és 500 millió forint között vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban.

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások beruházásainak támogatására gyakornokok felvétele mellett.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Projektfelügyelet - Országos Projekttervező, -támogató és -felügyelő Kft. közös szervezésében került megrendezésre a közbeszerzési képzés a BMVA székhelyén. 

A BMVA ingyenes Közbeszerzési képzést tart 2017. április 27.-én (csütörtök) 10:00-kor, amelyre várjuk a kedves érdeklődőket.

Fel